WIJ GAAN VER VOOR
DE ULTIEME AUTO-ERVARING

HOE HET BEGON

In 2018 richtte Martijn Roefs uit pure passie een autogroep op voor autofanaten uit omgeving Noord-Brabant. Deze community bestond in het eerste stadium vooral uit vrienden en bekenden uit de omgeving. Gewoon mensen zoals jij en ik die altijd in waren voor een rondje scheuren in dikke bolides. Door Martijn's aandacht voor branding richtte hij het merk "SUBLIME " op. De eerste raamstickers waren al gauw een feit. Een jaar lang bleef de community enigszins besloten en was Martijn de enige die vol trots met het SUBLIME label rondreed.

In de loop van 2018 werd de SUBLIME groep steeds groter, en veranderden de kleine ritjes in uitgebreidere meetings met meer auto's. Tijdens de jaarwisseling 2018/2019 trommelde Martijn zijn meest gepassioneerde autovrienden op om een eerste evenement te organiseren – helemaal out of the blue. Achteraf blijken er nog een hoop verbeterpunten, maar wát een dag was het! De deelnemers en bezoekers waren razend enthousiast. Team SUBLIME zette hiermee een unieke en veelbelovende stip op de horizon van de automotivebranche.

Inmiddels hebben er diverse succesvolle SUBLIME evenementen plaatsgevonden met honderden deelnemers. Het feit dat onze deelnemers in zulke grote getallen hun extreme enthousiasme en waardering voor SUBLIME uiten is simpelweg opmerkelijk. Vandaag de dag is SUBLIME een snel groeiend merk en focust zich vooral op het domein van supercar events, media productie en marketing.

ONZE VISIE

SUBLIME Cars heeft een missie: de ultieme auto-ervaring creëren voor autoliefhebbers – of je nou auto-eigenaar, carspotter of familielid bent... Als je maar van brullende uitlaten en blinkende bolides houdt. Zoals we bij SUBLIME altijd zeggen: "we leven een versnelling hoger".

Onze community van autofanaten is snel groeiende. SUBLIME organiseert evenementen met unieke concepten zodat supercar eigenaren een dag hebben om naar uit te kijken. Door het blijven organiseren van evenementen werkt SUBLIME aan een grotere community. Maar niet zomaar een community – bij SUBLIME waarderen we loyaliteit en vormen we als het ware een familie.

SUBLIME wil een merkstempel drukken op deze community, zodat deze exclusief blijft en herkenbaar wordt. SUBLIME leden kunnen dan extra trots zijn op hun lidmaatschap, en bovendien genieten van grotere en uitgebreidere evenementen en belangstelling. Want... jouw auto, jouw trots – dat wil je toch delen met anderen?

Website and branding by M7 DESIGN